Prijzen Huidverjonging
He & She individuele huidverjonging behandelingen
Prijs
Pascaud professional treatment (boost voor het gezicht), duur: 45 min.€ 85,00
Pascaud Marmatrix treatment (quick anti-ageing behandeling)
t.b.v. hals, duur: 30 min.€ 37,50
t.b.v. gelaat, duur: 30 min.€ 65,00
Biologische huidverjonging (anti-ageing) zonder chirurgie en/of zonder inspuiting

Bij onze huidverjongings-behandelingen wordt gebruikt gemaakt van het totaalconcept van de Belgische Pascaud Beauty Innovations.

Deze opzienbarende biologische en veilige methode, waarbij de huid zichzelf verjongt nadat deze daarvoor is gestimuleerd, heeft al heel veel mooie huidverjongingsresultaten opgeleverd. Met dit anti-ageing concept wordt de ruimte opgevuld tussen de reguliere schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek.

Biologische huidverjonging levert een natuurlijk resultaat op. Het verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. De biologische leeftijd van de huid wordt als het ware teruggebracht naar een eerder moment, waarbij resultaten van 10 jaar terug in de tijd geen uitzondering zijn. U blijft uzelf, maar dan jonger en u bereikt de fantastische resultaten in slechts enkele weken tijd.

Conny Vittali is één van de selectieve groep huidspecialisten in Nederland, die opgeleid is volgens de gepatenteerde methode van Pascaud. Alleen deze specialisten mogen deze behandelingen uitvoeren, waardoor u verzekerd bent van een goed advies, een verantwoorde behandeling en een optimaal resultaat.

Een ‘natural make over’ op basis van uw persoonlijke wensen
Nadat u samen met ons uw wensen heeft besproken, krijgt u een gratis proefbehandeling. Hierbij wordt één helft van het gelaat behandeld, zodat u de verbetering direct zelf kunt ervaren. Daarna krijgt u een op u persoonlijk afgestemd behandelingsadvies waarin wordt aangegeven:

– welke behandelingen en ondersteunende producten voor u nodig zijn
– binnen welke periode de behandelingen uitgevoerd worden
– en uiteraard de kosten

Natuurlijk kunt kiezen voor een volledige verjonging, maar ook om slechts één onderdeel van uw huid te behandelen.

De behandeling bestaat uit een combinatie van behandelingen zoals Bioskin-jetting, Bioskin-smoothing, Peeling, L3 (koud)laserbehandeling en ondersteunende verzorgingsproducten. Deze combinatie van behandeling en verzorgingsproducten, zorgt voor optimaal resultaat.

Of het nu gaat om lifting van het gelaat, vochtwallen onder de ogen, vochtophoping van het gelaat, verstrakking van de oogcontouren, rimpels en lijntjes. De behandeling is erop gericht om fijne lijntjes te laten verdwijnen, vermindering van diepere rimpels, verbetering van spankracht, fijner poriebeeld en lifting van het gelaat zoals de kaakcontour, neus-lippenplooi en oogcontouren.

Spreekt deze manier van huidverjonging u aan, dan kunt u telefonische contact met ons opnemen of natuurlijk vrijblijvend langskomen in onze studio om de mogelijkheden van huidverjonging met ons te bespreken.